تست های روانشناسی

پرسشنامه‌ی اهمال کاری و خودزنی

پرسشنامه‌ی اهمال کاری و خودزنی

مقیاس تعلل یا اهمال کاری به منظور ارزیابی میزان تعلل طراحی شده است. این مقیاس شامل 35 گویه می­باشد. این پرسشنامه به منظور اندازه­گیری توصیف تمایل به تاخیر به گونه­ای تعمیم یافته، میل شدید به انجام افراطی فعالیت در موقع انجام کارهای ناخوشایند و تمایل به سرزنش رویدادها یا افراد برای پیامدهای ناشی از اهمال کاری به کار می­رود.

 

پرسشنامه ی اهمال کاری

نمره گذاری : دامنه­ی نمرات مقیاس خودسنجی سی و پنج گویه­ای بین سی و پنج تا صد و چهل است. پاسخ­ها در مقیاس لیکرت چهار درجه­ای (مطمئنم تمایل دارم = 4، تا حدودی تمایل دارم = 3، تا حدودی تمایل ندارم = 2، اصلا تمایل ندارم = 1) نمره گذاری می­شود. سوالات 6، 8 ، 11،  13، 17، 25، 29، 31،33، 34 به صورت معکوس نمره گذاری می­شوند. نمرات بالا در این پرسشنامه نشان دهنده­ی تعلل بیشتر فرد می­باشد.

 پرسشنامه خودزنی :

الف: بخش رفتاری

این پرسشنامه درباره تنوع رفتارهای خود­آسیب­رسانی سوال می­کند، لطفا تنها رفتارهایی را تایید کنید که شما آنها را آگاهانه انجام داده‍اید و بدون قصد خودکشی.

  • لطفا برآورد کنید تعداد زمان­هایی را که شما در زندگی‍تان، هر نوع رفتارهای خودآسیب‍رسانی بدون قصد خودکشی را انجام داده‍اید. (برای مثال : 0، 10، 100، 500).

مهم : اگر شما یکی یا بیشتر از رفتارهای لیست شده در بالا را انجام داده‍اید، لطفا این پرسشنامه را تا پایان کامل کنید.

اگر شما احساس می‍کنید که یک شکل اصلی از خودآسیب‍رسانی را دارید، لطفا رفتارهایی که در بالا ذکر شد را انتخاب کنید. تا شما به عنوان شکل اصلی‍تان از خودآسیب‍رسانی بررسی شوید.

بخش کارکردی حالا به پرسش های زیر که درباره دلایل و انگیزه های خودآسیب‍رسانی هستند، توجه کنید. در جدول جمله هایی درباره انگیزه خود آسیب‍رسانی آورده شده اند که ممکن است با دیدگاه شما مرتبط باشند یا نباشند. لطفا گزینه ای را که با نظرتان درباره خود آسیب رسانی هماهنگ است را علامت بزنید.

زمانی که خود آسیب رسانی انجام می‍دهم من ......

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *