دانستنی ها

خطرات rtms‌ چیست؟

خطرات rtms‌ چیست؟

برای اطلاع از تعداد جلسات و همچنین به روزترین قیمت هزینه هر جلسه RTMS با مشاورین ما در تماس باشید.

 

تحریک الکترومغناطیسی مکرر یک نوع غیرتهاجمی از تحریک مغز است.  برخلاف تحریک عصب واگ یا تحریک عمقی مغز، rTMS نیازی به جراحی یا کاشت الکترود ندارد.  و برخلاف الکتروشوک درمانی (ECT)، rTMS باعث تشنج یا از دست دادن حافظه نمی شود.  همچنین نیازی به استفاده از بیهوشی ندارد که افراد را در حالتی شبیه خواب قرار می دهد.

به طور کلی، rTMS ایمن و قابل تحمل در نظر گرفته می شود.  با این حال، می تواند در  برخی از افراد عوارض جانبی ایجاد کند.

بهترین مرکز آر تی ام اس در تهران

عوارض جانبی رایج rtms چیست؟

عوارض جانبی معمولاً خفیف تا متوسط ​​هستند و مدت کوتاهی پس از یک جلسه بهبود می یابند. عوارض جانبی در طول زمان با جلسات بیشتر کاهش می یابد.

عوارض جانبی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

1) ناراحتی و درد پوست سر
2)سردرد
3) سوزن سوزن شدن، اسپاسم یا انقباض عضلات صورت
4)سبکی سر

البته اثرات احتمالی طولانی مدت نیز می تواند برای شما پیش بیاید که در این خصوص باید با پزشک معالج خودت مشورت کنید.

خطرات rtms‌ در درمان اسکیزوفرنی چیست؟

 

یکی از نکاتی شما عزیزانم باید بدانید این می باشد که تکنسین rtms می تواند سطح تحریک را برای کاهش علائم شما تنظیم کند. و یا این احتمال وجود دارد که به شمما توصیه کند که قبل از شروع جلسه یک داروی ضد درد تهیه کنید. در برخی از افرادی که به صورت عادی سردرد یا میگرن رنچ می برند، rtms باعث سردرد می شود، بنابراین ممکن است نیاز به متووقف کردن موقتی درمان باشد.

همانطور که می دانید درمان با RTMS (تحریک مغناطیسی ترانس‌کرانیال با فرکانس بالا) درمان نوین اسکیزوفرنی می‌ باشد که علاوه بر مزایای بینظیر،  خطرات و چالش‌ هایی نیز به ممکن است به همراه داشته باشد . که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

  1. عوارض جانبی: احتمال دارد عوارضی همچون مانند سردرد، ناراحتی در ناحیه تحریک، یا احساس سوزن سوزن شدن در ناحیه سر را تجربه کنید که البته جای نگرانی ندارد.
  2. عدم پاسخ به درمان: در برحی از بیماران ممکن است  درمان با RTMS پاسخ مطلوب دریافت نشود که در این خصوص پزشک معالج شما تصمیمات لازم را میگیرد.
  3. نیاز به جلسات متعدد: تعدد جلساتی درمانی ممکن است اندکی طاقت فرسا شود که در این خصوص نیاز به صبر بیماران و همراهان گرامی آن ها می باشد.
  4. هزینه: اولین نکته که معمولا برای بیماران سوال می شود هزینه آن، و پوشش بیمه در این خصوص می باشد که برای دریافت اطلاعات تکمیلی در این خصوص با مطب دکتر پور نامداری و یا نمایندگی بیممه خود ارتباط برقرار کنید .
  5. محدودیت‌های پزشکی: برخی بیماران ممکن است به دلیل شرایط پزشکی خاص، نامناسب برای درمان با RTMS باشند.
  6. ترس و اضطراب: امکان دارد که برخی از بیماران و همراهان آن ها دچار استرس و اضطراب باشندد که در این خصوص پیشنهاد می شود آنچه می توانید از جلسات rtms انتظار داشته باشید را مطالعه کنید و یا با تماس با ما مشاوره شوید تا با افزایش آگاهی این مورد نیز از میان برود.
بیشتر بخوانید  نقش محیط خانواده در کنترل یا تشدید رفتارهای پرخاشگرانه

 

 

برگرفته از سایت Mayoclinic

ترجمه: نگین مستغنی
کارشناس ارشد روانشناسی عمومی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *